Populära band från 90-talet

1990-talet bjöd på en stor blandning av musik. Det dök upp en rad med riktigt bra band som blev ikoner medan andra endast kom ut med en one-hit-wonder. Det finns mycket musik som skapades på 90-talet och som fortfarande spelas idag. Det har gjort att även yngre personer känner igen en del av musiken trots att det är över 20 år sedan den kom ut.

Det händer att vi alla känner oss lite nostalgiska ibland. Vare sig det gäller godis som var populärt på 90 tal eller musik. Skulle både godisen och musiken vara det du saknar kan du kombinera de två. Varför inte bjuda över dina nära vänner och bjuda på favoritgodiset från 90-talet samtidigt som ni lyssnar på 90-tals musik och kanske spelar spel. Skulle endast musiken vara det du saknar är det även möjligt att hitta den på nätet. Några populära 90-talsband som du kanske glömt bort kommer här nedan.

Minns du dessa?
Ett band som slog igenom i slutet på 80-talet och början på 90-talet var Roxette. De blev kända över hela världen och folk lyssnar fortfarande på deras musik. Skulle pojkband vara något du saknar får du inte glömma ett av banden som startade vågen, New Kids on the Block. De slog igenom med låtar som “You got it (the right stuff)”, och “Step by step”.

Ett annat band som slog igenom med hiten “Barbie Girl” på slutet av 90-talet var Aqua. De flesta har nog hört talas om låten och antingen älskar man den eller inte. Popbandet från Danmark gick skilda vägar redan på början av 2000-talet.

En annan känd artist som var känd under det tidiga 90-talet var MC Hammer. Dock var det främst hans unika byxor som gjorde honom så känd.